Boost je kwaliteit

Om je organisatie te stimuleren en te ondersteunen biedt het VCK Quality Challenges aan. Een VCK-ambassadeur brengt tijdens een bezoek aan je organisatie opportuniteiten en risico's over een bepaald thema in kaart.

Vraag een quality challenge aan >>

Hoe werkt het?

Quality ChallengeEen VCK-ambassadeur komt als buitenstaander een halve dag objectief kijken naar één aspect van jullie processen en zal een aantal opportuniteiten en risico’s in kaart brengen en een actieplanopstellen. Na afloop van de challenge ontvang je het volledig rapport.

Over welke thema's?

Thema's gaan van lean tot kwaliteitscultuur, van digitale transformatie tot kwaliteitsstrategie, engagement op de werkvloer, efficiëntie en effectiviteit van processen, circulaire economie,...

Hoe vraag ik het aan?

Een quality challenge is gratis inbegrepen in het VCK-lidmaatschap. Vraag een ambassadeursbezoek aan voor een quality challenge via onderstaande knop, daarna gaan wij op zoek naar de geschikte expert.

Vraag een quality challenge aan >>

Delen via

Verwante artikelen

Nieuw labo in maart van start in Brussel

Dit voorjaar start een nieuw labo in Brussel onder begeleiding van Chantal Vancanneyt (Belgorail) en Sonja Van Acker (Lloyd's Register).

Herbeleef het VCK-congres

Herbeleef het 32ste kwaliteitscongres over kwaliteitscultuur met dit fotoverslag.

Tekenwedstrijd: hoe tekent jouw kind kwaliteitscultuur?

Naar aanleiding van het congres over kwaliteitscultuur organiseert het VCK een tekenwedstrijd voor kinderen (en petekinderen) van VCK-leden.