BORGinsole: Kwaliteit van kop tot teen!

Het netwerk ging na lange tijd op bedrijfsbezoek bij BORGinsole

Vorig jaar wonnen ze de VCK Business Excellence Award, een gelegenheid om hun schitterende case te presenteren was dus al lange tijd aan de orde! Op 19 oktober kregen we een blik achter de schermen bij dit unieke familiebedrijf.

In aanloop naar onze jaarlijkse netwerkdag - de VCK Quality Cup 2021 (www.vck.be/quality-cup) - brachten we het netwerk na een lange tijd terug samen tijdens een bedrijfsbezoek aan de VCK Business Excellence Award winnaar van 2020, BORGinsole.ambitieuze familiebedrijf maakt 3D inlegzolen met een onmetelijke passie voor kwaliteit en een gedrevenheid om te blijven innoveren.

Deze KMO ademt kwaliteit. Dat wordt extra duidelijk wanneer Gratiënne Sioncke en Paul Borgions (gastvrouw en gastheer van de avond en oprichters van het bedrijf) tijdens hun presentatie duidelijk onderstrepen dat ze steeds verder werken aan verbetering.zie je niet enkel aan hun processen, maar ook in het ontwikkelen van software en robotisatie op maat van hun eigen noden. Bovenal blijven ze ook werken aan de kwaliteitscultuur binnen en buiten BORGinsole. Met een testlabo, training- en een podologisch centrum werken ze nauw samen met podologen over heel Vlaanderen en in het buitenland. Bovendien leiden ze podologen ook verder op om hen verder te specialiseren in de allerlaatste methoden en technologieën. 

Onze leden waren onder de indruk van hun bezoek aan dit bijzondere bedrijf. Een aantal leden stonden even stil bij hun ervaringen van de avond.

 Claudine De Belder, Pharmaceutical Consultant bij QbD, vatte het op deze manier samen hoe ze werd geïnspireerd door het verhaal van Paul & Gratiënne: 

"...als je je een eigen droom hebt, moet je ervoor gaan. Je bent zelf sterker dan je zelf denkt ...bovendien heb je hier ook een ongelooflijke structuur en dat vind ik echt knap."

Ook Patricia Van Goidsenhoven, Quality Engineer bij Materialise, bleek onder de indruk van de werking bij BORGinsole: "Je hoort regelmatig dat kwaliteit een kost is, of iets extra... Hier wordt écht het tegendeel bewezen. Als je kwaliteit van in het begin inbouwt in je organisatie brengt het alleen maar op."

"Je hoort regelmatig dat kwaliteit een kost is, of iets extra... Hier wordt écht het tegendeel bewezen. Als je kwaliteit van in het begin inbouwt in je organisatie brengt het alleen maar op."

Op 25 november komt het VCK netwerk terug samen tijdens onze jaarlijkse Quality Day. Dit jaar vormen onze leden teams over heel Vlaanderen om hun inzichten met elkaar te delen, te netwerken en samen te werken aan waarden die kwaliteit definiëren! Meer info op www.vck.be/quality-cup

Ben je nog geen lid van het VCK, maar ben je gebeten door verbeterprojecten en wil jij het morgen beter doen dan vandaag? Surf dan zeker naar www.vck.be en sluit je aan bij dit bruisende netwerk.

Wens je meer informatie rond BORGinsole en haar unieke inlegzolen? Neem dan zeker een kijkje op www.borginsole.com

Delen via