De VCK Business Excellence Award

Stel jezelf, je collega of kennis kandidaat voor de VCK Business Excellence Award en geef jouw kwaliteitsproject de aandacht dat het verdient!

Geef je quality-case de erkenning die het verdient!

De VCK Business Excellence Award erkent het beste onder het werk van zij die het morgen beter willen doen dan vandaag. Met een jury van toonaangevende experten die hoofdzakelijk bestaat uit trotse winnaars van de VCK Business Excellence Award, gaat het VCK op zoek naar de beste case van het jaar. Maar laat net dat je niet afschrikken. Grote organisaties van meer dan 500 werknemers, zowel als kleine ondernemingen wisten in het verleden deze award te winnen. Het is een boost voor jezelf, je werk, je team en je organisatie en het erkent kwaliteit in Vlaanderen.

Excellentiedenken is nog nooit zo belangrijk geweest. We worden dagelijks uitgedaagd om het beste van onszelf te geven en creatieve, duurzame oplossingen te vinden om kwaliteit in de organisatie te verzekeren en toekomstgericht te denken. Net daarom is het belangrijk om te durven. Durven naar buiten te komen met je werk en een nieuwe blik te krijgen op het werk dat je verricht. Een selectie van kandidaten wordt namelijk uitgenodigd om hun project voor de jury te presenteren. De feedback die daarop volgt kan zowel voor de winnaar, als de finalisten nieuwe inzichten bieden. Op die manier kan meedoen een grotere meerwaarde bieden dan winnen!

STEL JE KANDIDAAT VOOR DE BUSINESS EXCELLENCE AWARD

De VCK Business Excellence Award over de jaren heen 

Talrijke winnaars over de jaren heen blijven een toonbeeld voor de kwaliteitswereld als duurzame en kwalitatieve organisaties die blijven streven naar Business Excellence. Zij tonen aan dat ze als winnaar, een impact hadden op de volledige organisatie.

In 2020 toonden Alvance Aluminium en Borginsole dit zeer duidelijk aan met verbeterprojecten die voortkwamen uit een focus op kwaliteit die voelbaar was doorheen alle afdelingen van hun organisaties. Bij Alvance werden de werknemers betrokken in de verbeterprojecten en konden ze de Cost of Poor Quality met miljoenen terugdrijven. Borginsole leidt haar partners op in kwaliteit en innovatie en trekt hiermee de kwaliteitscultuur van haar KMO door buiten haar eigen muren.

Het jaar ervoor, in 2019, konden we Carine Vaeremans van Profacts en Mieke Lemmens van Pfizer tot winnaars uitroepen. Bij de KMO Profacts kon men spreken van een ware organisatietransformatie, bij Pfizer van een verbeterproject dat een enorme impact had op de kwaliteit van de productie met als doel elke dosis zonder afwijkingen bij de patiënt te krijgen. Een project dat vandaag de dag, belangrijker dan ooit lijkt. 


Laat je inspireren door de voorbije winnaars van de Business Excellence Award met onze wall of fame en lees hier verder

Hoe stel ik me kandidaat?

• Surf naar: https://www.vck.be/award/kandidaatstelling-vck-business-excellence-award...
• Vul het formulier in
• Wij nemen contact met je op
• Stuur je dossier in via de website voor 30 september 2021
• De selectie wordt bekend gemaakt op 4 oktober 2021

Ken jij iemand die geknipt is als kandidaat voor de VCK Business Excellence Award? Je kan ook je collega's en kennissen inschrijven voor deze award. We nemen graag contact met hen op. Ook in 2021 willen we onze leden en het volledige netwerk van het VCK blijven inspireren met ingrijpende verbeterprojecten en kwaliteit in Vlaanderen delen en erkennen met de wereld. Wij wensen ieder van jullie veel succes toe en hopen je tegen te komen tussen de kandidaten van de VCK Business Excellence Award 2021! 

Delen via