De VCK Webinars in september

In september starten we opnieuw aan de VCK Webinars. Hiermee breiden we on aanbod uit met presentaties die een unieke kijk geven in de diverse en rijke wereld van kwaliteit. 

VCK WEBINARS SEPTEMBER: 

Na een geslaagd eerste deel, zetten we onze webinars verder. Met relevante en interessante presentaties houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de kleurrijke wereld van kwaliteit. Deze maand kom je te weten hoe je je organisatiecultuur kan omkneden met 'Culture by Design', maar ook hoe kwaliteit een impact heeft op 'Voedselfraude en Integriteit'. Wist je dat de gemiddelde consument voedselveiligheid nog steeds belangrijker vindt dan gezondheidskwesties en milieu? (Lees er hier meer over). 

Schrijf je nu in op deze onmisbare webinars via onze agenda: https://www.vck.be/agenda

Op zoek naar een informeler moment waar je in contact kan komen met het netwerk? In september lanceren we ook het Quality Café! Bijpraten, nieuwe contacten leggen, tips uitwisselen, het kan allemaal! Schrijf je in via onze VCK agenda. Meer info volgt binnenkort!

Geen lid? Toch geïnteresseerd?

Niet getreurd! Ben je nog geen lid, dan kan je nog 2 webinars uitkiezen om gratis bij te wonen. Zin in meer? Dan raden we je aan om een lidmaatschap te overwegen. Als lid krijg je toegang tot alle webinars, excellence teams, task forces, de quality day, quality challenges en nog zoveel meer...! Ontdek alle voordelen op onze website of neem contact op met %20an [dot] kint [at] vck [dot] be (An Kint)

Delen via