Dit is de locatie van het Kwinta congres 2018

Een datum voor het VCK/Kwinta congres hadden we al geprikt: donderdag 29 november 2018. Nu hebben we ook de locatie vastgelegd waar je 300 andere, door kwaliteit gebeten managers zult ontmoeten.

De keuze voor dit jaar is gevallen op BluePoint Antwerpen (het vroegere ALM) in Berchem.

Deze foto's doen ongetwijfeld een belletje rinkelen bij wie er in 2016 ook al bij was:

Keynote speaker

Innovatieve kwaliteit en kwalitatieve innovatie, dat is het onderwerp waar we ons dit jaar over zullen buigen. Want het een kan niet zonder het ander.

Spreker Stephen Hacker heeft zijn komst al bevestigd en zal zijn ideeën delen over "Embracing transformational change".

Masterclass

Aan de vooravond van het congres geeft hij bovendien een eendaagse masterclass Transformational Leadership waarin je benaderingen, vaardigheden, mindsets en werkwijzen voorgeschoteld krijgt als je een succesvolle leider wil worden.

Ben je via je bedrijf lid van het VCK/Kwinta-netwerk, dan is je deelname aan het congres gratis. Bedrijfsleden mogen tot 3 deelnemers gratis inschrijven. Ben je geen lid, dan betaal je € 500 (excl. 21% btw).

Schrijf je in voor het congres >>

Delen via

Verwante artikelen

Nieuw labo in maart van start in Brussel

Dit voorjaar start een nieuw labo in Brussel onder begeleiding van Chantal Vancanneyt (Belgorail) en Sonja Van Acker (Lloyd's Register).

Herbeleef het VCK-congres

Herbeleef het 32ste kwaliteitscongres over kwaliteitscultuur met dit fotoverslag.

Tekenwedstrijd: hoe tekent jouw kind kwaliteitscultuur?

Naar aanleiding van het congres over kwaliteitscultuur organiseert het VCK een tekenwedstrijd voor kinderen (en petekinderen) van VCK-leden.