Dit zijn de 4 genomineerden voor de VCK Business Excellence Award

De jury heeft vier kandidaten genomineerd voor de Kwinta Business Excellence Award 2019 en maakt de winnaar ervan bekend op 21 november. Nu is het aan jou om te stemmen voor de publieksprijs.

Bekijk hieronder de filmpjes van de genomineerden waarin ze hun project kort voorstellen. Daarna kan je via onze Facebookpagina stemmen op je favoriet.

Dries Geldof, Wouter Halsberghe, Sara Bouttens en Roxana Allen (Barco)

Het project van het Barco-team versterkt de kwaliteitscultuur en het kwaliteitsdenken bij Barco wereldwijd. "Het steunt op 3 pijlers", legt Dries Geldof uit. "Een eenduidige kwaliteitspolicy die volledig in lijn ligt met de bedrijfsstrategie, processen verbeteren en meetpunten definiëren, waardoor resultaatgericht gekeken wordt wat het opbrengt voor de eindklant."

Stem op Dries door deze post op Facebook te liken >>

Mieke Lemmens (Pfizer)

Omdat het voor patiënten van levensbelang is dat Pfizer heel goed is in wat het doet, heeft het Elza in het leven geroepen. "Elza is de mascotte van ons kwaliteitsprogramma", zegt Mieke Lemmens. "Het is ook een acronym: elk lot zonder afwijkingen. Elke dag opnieuw. Elza helpt ons om kwaliteit van de eerste keer juist te krijgen achter elke dosis voor elke patiënt."

Stem op Mieke door deze post op Facebook te liken >>

Carine Vaeremans (Profacts)

"Het kwaliteitsproject waarvoor ik genomineerd ben, gaat over de transformatie van een organisatie", zegt Carine Vaeremans. "We hebben een strategie uitgestippeld, een gezond HR-beleid gecreëerd met een goede work-life balance en processen uitgewerkt. Maar we hebben vooral gekeken waar we relevantie en toegevoegde waarde kunnen creëren voor onze klanten."

Stem op Carine door deze post op Facebook te liken >>

Els Van Zele en en Annick Wauters (Ziekenhuis Netwerk Antwerpen)

Om de ziekenhuisaccreditatie binnen te halen heeft het team van ZNA een overkoepelend kwaliteitsbeheersysteem geïnstalleerd voor de 10 sites. "Het maakt de verbinding tussen de vloer en de top", zegt Els Van Zele. "We stuurden op elementen die verbinding maakten, ook naar de patiënten, door alle processen in kaart te brengen en te verbeteren. Het leidde tot een accreditatie en groeide uit tot een tool waarmee we inspelen op veranderingen in het zorglandschap."

Stem op Els door deze post op Facebook te liken >>

De uitreikingsshow van de Kwinta Business Excellence Award 2019 vindt plaats op 21 november 2019 tijdens het VCK congres in het Radisson Blu Astrid Hotel in Antwerpen.

Delen via