Door de crisis met het vernieuwde EFQM Model

Voer een korte zelf-evaluatie uit met het vernieuwde EFQM model en ontdek de voordelen van een EFQM assessment. 

Ontdek de voordelen die het EFQM je te bieden heeft

In 1665 verliet Isaac Newton de universiteit van Cambridge om zichzelf te isoleren en de pandemie die Europa overspoelde te vermijden. Terwijl hij thuis werkte, zag hij een appel vallen. 

Pandemieën hebben de gewoonte om de fast-forward knop van de geschiedenis in te duwen, de Corona crisis vormt daar geen uitzondering op. We ondervinden een ontzettend groot aantal veranderingen op korte termijn doorheen alle aspecten van onze samenleving. 

We worden met z'n allen aangeraden om van thuiswerk de norm te maken. De horeca heeft zich gericht op delivery services. Studenten krijgen les in virtuele klaslokalen over de hele wereld. Elke organisatie wordt getroffen en niemand weet wat het befaamde 'nieuwe normaal' uiteindelijk zal zijn. Maar we moeten ons voorbereiden op deze veranderingen en transformaties. Het EFQM model biedt hier al delen van het antwoord voor aan. 

Diagnoseer hoe je met je organisatie tegenover disruptie staat

Ga na waar jij staat via deze (Engelstalige) enquète rond disruptie. Deze diagnose zal je helpen bij het identificeren van je huidige positie en het bepalen van toekomstige richtingen en prioriteiten voor jouw organisatie:

> vul hier de enquète in <

Ontdek alle voordelen die het EFQM je te bieden heeft via het VCK

Ben je geïnteresseerd in het zetten van een eerste stap naar een performantere organisatie? Ben jij klaar om je verder te verdiepen in het model dat al reeds door internationale organisaties als BMW, Philips, Bosch, Nestlé en KLM werd toegepast? Ontdek dan alle mogelijkheden die we je te bieden hebben en neem een kijkje naar welke stap jij kan zetten.

Delen via

Verwante artikelen

Het fundament van succes

De juiste vragen stellen in tijden van crisis is geen sinecure. Het vergt inzicht, richting en een stevige dosis doorzettingsvermogen. Met de foundation training van EFQM leg je de basis uit voor een succesvolle organisatie.

Het 2020 EFQM model

Ben jij op zoek naar een framework dat je organisatie begeleidt naar groei, transformatie en verbeterde resultaten? Het vernieuwde EFQM model gaat door middel van metingen en assessment helpen om de hiaten en mogelijke oplossingen te begrijpen.

Wat zijn jouw sterkten als Business Excellence-organisatie?

Wat zijn je mogelijkheden? En hoe groei je daarin verder? Met een benchmarkmodel voor Business Excellence toont Jo Harrewijn je tijdens een interactieve Kwinta sessie hoe je je organisatie, of delen ervan, vergelijkt met anderen.