Einde academiejaar: welke proeven verdienen een award?

Het einde van het academiejaar nadert, dat betekent ook een verse karrenvracht bachelor-, master- en PhD-proeven. Geef ons nu de proeven door die volgens jou extra erkenning verdienen via de Kwinta Bachelor, Master en PhD Award 2017.

Je kunt tot maximum 4 studenten van jouw opleiding(en) kandidaat stellen.

Erkenning

De bedoeling is om de bachelor- of masterproef te erkennen die het nauwst aansluit bij onze waarden van kwaliteit via innovatie en talent en tegelijkertijd een pragmatische bijdrage levert tot de praktijk van de organisatie en bedrijfsleven.

Het is niet de bedoeling om het beoordelingsproces van het hoger onderwijs of de universiteit opnieuw te doen, wel om een aparte invalshoek te benadrukken en te erkennen.

Alle info over de award en de jury. Zit je nog met andere vragen, dan kan je terecht bij Annelies Pieters, Office Manager van het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg. Je kunt haar bereiken op 03 201 14 54 of via pieters [at] vck [dot] be.

Delen via

Verwante artikelen

Managementjargon op de dorpsmarkt

Onlangs was er op de radio een interview over STEM-opleidingen (Science, Technology, Engineering, Mathematics). De aanzet was een project om meer meisjes een STEM-keuze te laten maken in het onderwijs.

Terug naar school met de ISO 21001

Zet jij jouw kinderen binnenkort af aan de poorten van een school die de ISO 21001 gebruikt? Wel als het van de Internationale Organisatie voor Standaardisatie  (ISO) afhangt, die aan een managementnorm voor het onderwijs sleutelt.

Opleidingen hoger onderwijs lossen beloftes in

Van de 141 opleidingen die de NVAO tegen het licht hield in 2016, scoorde 1 opleiding excellent, 28% kregen de beoordeling "goed" en 55% scoorden voldoende. Nieuw zijn de instellingsreviews, waarvan er 6 plaatsvonden.