"Feel the new Quality way" in Parijs

Wil je internationale collega's ontmoeten en vissen in de wereldwijde vijver van ideeën en inspiratie? Dan bieden zowel het Amerikaans congres in mei als het Europees kwaliteitscongres in juni je een unieke kans om je te laten inspireren.

Het Europees kwaliteitscongres is dit jaar een niet te missen bijeenkomst voor de Belgische kwaliteitsmanagers, want dit jaar vindt het plaats op een boogscheut van Brussel: in Parijs!

Het Europese kwaliteitscongres strijkt van 21 tot 22 juni neer aan de oevers van de Seine. Je kunt tot 31 maart je tickets bestellen tegen het early bird-tarief van €750.

Amerikaans kwaliteitscongres

Van 30 april tot 2 mei 2018 vindt in Seattle de World Conference on Quality and Improvement plaats. Wil je er ook eens bij zijn? Dan hebben we goed nieuws. Schrijf je je in via het VCK, dan krijg je 30% korting: je betaalt slechts $895 in plaats van $1.295 voor je congresticket.

Geef ons (vrijblijvend) je voornaam, naam en e-mailadres door, we houden je daarna op de hoogte van hoe je je definitief inschrijft.

Delen via

Verwante artikelen

Nieuw labo in maart van start in Brussel

Dit voorjaar start een nieuw labo in Brussel onder begeleiding van Chantal Vancanneyt (Belgorail) en Sonja Van Acker (Lloyd's Register).

Herbeleef het VCK-congres

Herbeleef het 32ste kwaliteitscongres over kwaliteitscultuur met dit fotoverslag.

Tekenwedstrijd: hoe tekent jouw kind kwaliteitscultuur?

Naar aanleiding van het congres over kwaliteitscultuur organiseert het VCK een tekenwedstrijd voor kinderen (en petekinderen) van VCK-leden.