Gedreven QA en R&D Manager gezocht

Manna Foods (Wijnegem en Schoten) kent de laatste jaren een zeer sterke groei en heeft haar omzet in acht jaar weten te verdubbelen. Door deze groeicijfers, kijkt Manna nu uit naar een gedreven QA en R&D Manager (m/v) voor de site in Schoten.

QA en R&D manager

Na een inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie van de huidige kwaliteitssystemen en de toepassing ervan in de praktijk. Hierbij zijn een heldere en overtuigende communicatie, goede trainingskills en een hands-on mentaliteit sterke troeven.

In het ganse productieproces neem jij de lead inzake de toepassing van de kwaliteitsnormen.Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscertificeringen en voert de HACCP-studies uit. Je stuurt een team aan van een 3-tal assistenten (QA – QC – R&D) en uiteraard ben je ook nauw betrokken bij alle R&D-projecten.

Verder ben je in staat om na een grondige (technische) analyse de nodige maatregelen te treffen zodat onze productieprocessen kwaliteitsvoller worden zonder aan efficiëntie in te boeten. Met je proactieve en analytische aanpak zorg je samen met je team voor een resultaatsgericht en efficiënt kwaliteitsbeleid.
Lees de volledige vacature

Interesse?

Bezorg ons dan je CV en motivatiebrief via http://jobs.manna.be. Je kandidatuur wordt professioneel en strikt vertrouwelijk behandeld. Meer info vind je op www.manna.be. Veel succes alvast!

Over Manna Foods

Manna Foods is een ambitieuze familiale KMO, opgericht in 1935, die door strategische innovatie en focus op de klant sterke groeicijfers kent. De totale omzet in 2016 bedroeg 33 mio euro en werd gerealiseerd door 90 medewerkers (op 2 sites, Wijnegem en Schoten). Manna produceert een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle warme en koude sauzen voor de retailmarkt, food service, B-2-B en export, zowel onder het eigen Manna-merk als onder private label. Zij is marktleider in België voor de Bolognaise saus.

Waar Manna op inzet: sterke en snelle service leveren aan klanten, aandacht voor innovatie en kwaliteit, en nieuwe internationale exportmarkten aanboren. In 2016 breidde Manna haar productiecapaciteit gevoelig uit en produceert nu op vijf productielijnen tot 30.000 ton saus per jaar. Gedreven medewerkers brengen dagdagelijks de zes bedrijfswaarden in de praktijk: ondernemingszin, openheid, fun, klantgerichtheid, kwaliteit en efficiëntie.

Delen via

Verwante artikelen

Nieuwe collega's gezocht bij SGS

SGS België auditeert en certificeert kwaliteitsmanagementsystemen, alsook veiligheidsmanagement, milieumanagement en voedselveiligheidsystemen. Ter uitbreiding van hun huidig team zoekt SGS nieuwe collega's.

Nieuwe vacatures bij Pfizer

Pfizer is op zoek naar nieuwe talenten die hen inspireren en die hun waarden en missie onderstrepen om van de wereld een gezondere plek te maken.