Herbekijk de Kwinta webinar over Magnet-erkenning

Als eerste ziekenhuis in Europa sleepte het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) een Magnet-erkenning binnen. Paul Van Aken, directeur Pati├źntenzorg, legt in een webinar uit hoe en waarom zijn ziekenhuis de erkenning behaalde.

De Magnet-erkenning is wereldwijd de hoogste erkenning voor verpleegkundige zorg. Het ruilt compliance meting in voor een evidence based model om ziekenhuizen te erkennen.

Via het kennisplatform Kwinta Knowledge (enkel voor leden) kan je de webinar herbekijken. Surf naar https://km.knowliah.com en meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord. Klik vervolgens op "VCK activiteit" en dan "Kwinta webinar". Nog geen persoonlijke login ontvangen? Stuur dan een e-mail naar bart [dot] vanacker [at] vck [dot] be.

Herbekijken >>

Foto beschikbaar via Creative Commons by University of the Fraser Valley

Delen via

Verwante artikelen

Mondmaskers: do it right!

De overheid raadt het gebruik van mondmaskers aan voor heel wat organisaties die zich niet aan de social distancing regels kunnen houden. Hoe ga je te werk? Ontdek het via dit referentiedocument. 

Kwaliteitsvol zorgen voor morgen

Hoe ga je als zorgorganisator om met de vloedgolf aan uitdagingen in de ouderenzorg, zoals het tekort aan zorgkundigen en de zwaarder wordende zorg?

Eerste hulp bij MDR

De industrie voor medische hulpmiddelen kent sinds mei 2017 haar nieuwe wettelijke verplichtingen, de Medical Device Regulations of kortweg MDR.