Herbekijk de Kwinta webinar over transparantie in de voedselketen

In een Kwinta webinar deelde Alexander Platteeuw (Certables en A+ Quality) zijn inzichten in de problematiek rond transparantie in de voedselketen en reikte hij mogelijke oplossingen aan.

Na de recente schandalen rond dierenwelzijn, fipronil in eieren, en valse etiketten, weerklinkt de roep (opnieuw) tot meer transparantie in de voedselketen. Als consument willen we weten waar ons voedsel vandaan komt, en terecht. Maar hoe pakt de hele keten dit in praktijk aan?

Via het kennisplatform Kwinta Knowledge (enkel voor leden) kan je de webinar herbekijken. Surf naar https://km.knowliah.com en meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord. Klik vervolgens op "VCK activiteit" en dan "Kwinta webinar". Nog geen persoonlijke login ontvangen? Stuur dan een e-mail naar bart [dot] vanacker [at] vck [dot] be.

Herbekijken >>

Delen via

Verwante artikelen

Voedselveiligheid en digitale zekerheid: een combinatie die in de smaak valt?

Naar onderzoek blijft de consument harder inzitten met voedselveiligheid (55%) dan met gezondheid (53%) een belangrijke factor is geloofwaardigheid, maar hoe kunnen digitale oplossingen hierin een rol spelen?
Ingunn Midttun Godal

Certificatie efficiëntste tool om voedselveiligheid te verbeteren

Uit onderzoek blijkt dat 79% van de leiders in de levensmiddelenindustrie certificatie als topprioriteit beschouwt om aan de regelgeving te voldoen maar wel toepassingen voor nieuwe technologieën onderzoekt.

DNV GL reikt eerste ISO 45001-certificaat uit aan Lidl Nederland

Op 17 april 2018, nauwelijks meer dan een maand na de publicatie van de nieuwe norm, reikt DNV GL het eerste ISO 45001-certificaat uit tijdens het NEN Congres 'De impact van de nieuwe ISO 45001'. Veiligheid en gezondheid staan centraal. Lidl Nederland maakt er werk van en wordt beloond!