Herbekijk de webinar over 8D

In een webinar over 8D loodste Marco Poutré van de Quebec Society for Quality de deelnemers door de acht stappen die je moet volgen om de root cause van problemen te achterhalen.

Marco Poutré van de Quebec Society for QualityHerbekijk de volledige webinar via de Kwinta app. Aangezien de verbinding verstoord was tijdens de screensharing op het einde, heeft Marco zijn uitleg over het fishbone-diagram nog eens apart opgenomen. Ook dat vind je terug via de app.

Bovendien vind je daar ook de presentatie terug van Marco Poutré en een blanco Ishikawa-template, waarmee je meteen aan de slag kunt.

De Kwinta app is exclusief voor leden en gratis te downloaden: zoek in de App Store (voor iPhone) of de Play Store (Android) naar Kwinta, download de app en meld je aan.

Voor instructies om je aan te melden, stuur een bericht naar bart [dot] vanacker [at] vck [dot] be.

Delen via

Verwante artikelen

Aan de slag met Management by Objectives

Hoe je Management by Objectives (MBO) inschakelt als werkinstrument om je organisatie te managen, daarover vertelt Luc Donckers, Quality Manager bij Dana Belgium, in de komende Kwinta sessie.

Een bedrijf zonder Excel is als een café zonder bier

Excel is een prachtige tool voor basis QA beheer. Groter wordende bedrijven kijken best ook uit naar specifieke oplossingen om aan efficiëntie te winnen. Een greep uit enkele mogelijkheden.