Herbeleef het congres

Het VCK Congres is alweer een week voorbij. Op de Facebookpagina van Kwinta kan je de congresdag herbeleven met het fotoverslag.

Lees het dossier over Control

Alle artikels en opinies die de voorbije maanden de revue gepasseerd zijn over Control, vind je samengebundeld in het dossier over Control.

Download de presentaties

Op het kennisplatform Kwinta Knowledge kan je alle presentaties downloaden. Nog geen login? Sttuur dan een berichtje naar vanacker [at] vck [dot] be.

Ontdek de Control playlist

De nummer 1 in de ultieme Control playlist toont volgens de stemmers aan hoe "controle uit de hand kan lopen en verworden tot indoctrinatie" of hoe "opleiding tot zelfstandige wezens met eigen ideeën uitermate belangrijk is en overdreven controle nefast." Ontdek de top 10 en beluister de lijst op Spotify.

Wat vond je van het congres? Vul de korte evaluatie met 3 vragen in.

Congrespartners

Delen via

Verwante artikelen

Herbekijk de Kwinta webinar over transparantie in de voedselketen

In een Kwinta webinar deelde Alexander Platteeuw (Certables en A+ Quality) zijn inzichten in de problematiek rond transparantie in de voedselketen en reikte hij mogelijke oplossingen aan.

Opleidingen hoger onderwijs lossen beloftes in

Van de 141 opleidingen die de NVAO tegen het licht hield in 2016, scoorde 1 opleiding excellent, 28% kregen de beoordeling "goed" en 55% scoorden voldoende. Nieuw zijn de instellingsreviews, waarvan er 6 plaatsvonden.

Beluister odes aan de controle

"Controle is de start van de molen", zo start de ode aan de controle, een van de gedichten uit de creatieve koker van onze congresdeelnemers.