Herontdek kwaliteit tijdens het EOQ congres in Lissabon

Het Europese kwaliteitscongres van EOQ staat van 23 tot 24 oktober in het teken van het thema "Rediscovering quality".

Het congres vindt plaats in LissabonHerontdek wat kwaliteit vandaag betekent in verschillende landen, types van organisaties, sectoren en activiteiten.

Op het programma staan tientallen sessies en good practices waarin je nieuwe kwaliteitsconcepten, modellen, tools, procesverbeteringen, applicaties en onderzoeken ontdekt. Deelname aan het congres kost € 650.

Veeva Quality Innovation Dinner

Aan de vooravond van het congres nodigt Veeva je graag uit voor een uitzonderlijk diner, dat plaatsvindt in het kasteel van São Jorge in Lissabon. Registreer vandaag nog.

Delen via

Verwante artikelen

Roest bekroond tot Europese Quality Leader

De Nederlander Robin Roest, directeur Repair bij CED, is door de Europese kwaliteitsorganisatie EOQ uitgroepen tot European Quality Leader.

Kwaliteitsmanagement kan en mag geen geïsoleerde discipline zijn

Het is duidelijk dat kwaliteitsmanagement geen geïsoleerde discipline kan en mag zijn, maar door de hele organisatie moet gedragen en beleefd worden. Dat is een van de ideeën die Dirk Ceulemans van Borealis Polymers is bijgebleven na het EOQ congres in Slovenië.

Een niet mis te verstane reality check

Het 61ste EOQ Congress in Bled, Slovenië was een van de betere van de laatste jaren, schrijft Willy Vandenbrande in een terugblik. Het hoofdthema - “kwaliteit als drijvende kracht voor succes in het digitale tijdperk” – spreekt uiteraard wel aan. Toch was niet iedereen er zo zeker van dat kwaliteitsmanagement echt die voortrekkersrol speelt.