Hoe beïnvloed je de bedrijfscultuur?

Je bedrijfscultuur is een tweesnijdend zwaard. Het vormt zowel de belangrijkste ondersteunende als de meest belemmerende factor van de kwaliteitscapaciteit van je organisatie.

Keynote spreker Benedikt SommerhoffNochtans focussen we ons vooral op de harde aspecten, zoals processen en technologie.

Kwaliteitsmanagers erkennen het belang van kwaliteitsbewustzijn en een cultuur waarin je mag falen. Maar we missen het begrip en de middelen om de organisatiecultuur adequaat en duurzaam aan te pakken.

Hoe krijg je toch pak op die organisatiecultuur? Daarop zal Benedikt Sommerhoff tijdens zijn keynote en workshop op het VCK congres over kwaliteitscultuur focussen.

Sommerhoff is directeur Innovatie and Transformatie bij de Duitse kwaliteitsorganisatie DGQ.

Het VCK congres stelt dit jaar scherp op kwaliteitscultuur en vindt plaats op donderdag 21 november 2019. Gratis voor leden.

Schrijf je nu in >>

Delen via

Verwante artikelen

Een bloeiende kwaliteitscultuur bij Janssen

Op donderdag 20 februari werd de Kwaliteitscultuur van Janssen Pharmaceutica uit de doeken gedaan tijdens de Quality Culture-principes sessie georganiseerd door het Vlaams Centrum voor Kwaliteit.

Is ‘uitmuntendheid’ uitgeteld?

Elk jaar reikt het VCK een Business ‘Excellence’ Award uit. Maar welke waarde draagt het woord ‘excellence’ nog met zich mee? 

De Rol van Kwaliteitsmanagement in een Duurzamere Wereld

Willy Vandenbrande van QS Consult legt in zijn artikel voor het ‘Journal for Quality and Participation’ haarfijn uit hoe duurzaamheid een startpunt kan zijn om kwaliteitsgerichte economische- en sociale systemen te ontwikkelen.