Hoe digitalisering kwaliteitscultuur kan ondersteunen

Sinds W. Edwards Deming stelde: "Kwaliteit is ieders verantwoordelijkheid", hebben kwaliteitsexperts veel energie gestoken in het toepassen van dit idee in hun bedrijf. Wat zijn de resultaten vandaag de dag?

Zien kwaliteitsmanagers een echte verandering in de betrokkenheid van de medewerkers en CEO's van hun bedrijf? Is de kwaliteitscultuur verbeterd?

Dat is de vraag die Mohamed Chittach, Director of Strategy Europe bij Veeva Systems en Martin Kappel, Solution Consultant bij Veeva Systems, zullen toelichten tijdens het VCK congres.

Perceptie over kwaliteit

Ze doen dat aan de hand van twee onderzoeken die de perceptie van de CEO's over kwaliteit en de belangrijkste zorgen van de kwaliteitsmanagers onder de loep nemen.

Hun praktische use case zal een uitweg tonen uit de kwaliteitsvolle brandbestrijding, naar een proactief kwaliteitsmanagement dat de echte kwaliteitscultuur ondersteunt.

Wil je erbij zijn? Ontdek het programma en schrijf je in voor het VCK-congres op 21 november.

Veeva

Delen via

Verwante artikelen

Webinars en video conferences

Deze bizarre periode van quarantaine vergt ontzettend veel aanpassingen van iedereen. De voornaamste voor velen is het thuiswerken. Hoe pak je dit professioneel aan?

Mensgericht ondernemen: is je bedrijf er klaar voor?

Ondernemen met respect voor mens en milieu: hoe pak je het aan? ISO 27501 en ISO 26000 bieden een nuttig referentiekader. Het NBN helpt je op weg.

Vooruitgang

In deze column werpt Willy Vandenbrande van QS Consult een kritische blik op hoe de wereld er vandaag op vooruitgaat. Maar wordt de ene oplossing niet vervangen door een nieuw probleem?