Hoe digitalisering kwaliteitscultuur kan ondersteunen

Sinds W. Edwards Deming stelde: "Kwaliteit is ieders verantwoordelijkheid", hebben kwaliteitsexperts veel energie gestoken in het toepassen van dit idee in hun bedrijf. Wat zijn de resultaten vandaag de dag?

Zien kwaliteitsmanagers een echte verandering in de betrokkenheid van de medewerkers en CEO's van hun bedrijf? Is de kwaliteitscultuur verbeterd?

Dat is de vraag die Mohamed Chittach, Director of Strategy Europe bij Veeva Systems en Martin Kappel, Solution Consultant bij Veeva Systems, zullen toelichten tijdens het VCK congres.

Perceptie over kwaliteit

Ze doen dat aan de hand van twee onderzoeken die de perceptie van de CEO's over kwaliteit en de belangrijkste zorgen van de kwaliteitsmanagers onder de loep nemen.

Hun praktische use case zal een uitweg tonen uit de kwaliteitsvolle brandbestrijding, naar een proactief kwaliteitsmanagement dat de echte kwaliteitscultuur ondersteunt.

Wil je erbij zijn? Ontdek het programma en schrijf je in voor het VCK-congres op 21 november.

Veeva

Delen via

Verwante artikelen

Een bloeiende kwaliteitscultuur bij Janssen

Op donderdag 20 februari werd de Kwaliteitscultuur van Janssen Pharmaceutica uit de doeken gedaan tijdens de Quality Culture-principes sessie georganiseerd door het Vlaams Centrum voor Kwaliteit.

Is ‘uitmuntendheid’ uitgeteld?

Elk jaar reikt het VCK een Business ‘Excellence’ Award uit. Maar welke waarde draagt het woord ‘excellence’ nog met zich mee? 

De Rol van Kwaliteitsmanagement in een Duurzamere Wereld

Willy Vandenbrande van QS Consult legt in zijn artikel voor het ‘Journal for Quality and Participation’ haarfijn uit hoe duurzaamheid een startpunt kan zijn om kwaliteitsgerichte economische- en sociale systemen te ontwikkelen.