Hoe tevreden ben je over ISO 9001-certificering? Vul de enquête in

Nicolas Callebout voert een tevredenheidsonderzoek over de ISO 9001 in het kader van het behalen van zijn masterdiploma in Business Economics aan UGent.

"Ik wil nagaan in hoeverre organisaties tevreden zijn over de certificering van ISO 9001", legt Callebout uit. "Iedere kwaliteitsmanager of persoon betrokken bij de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem, kan de enquête invullen."

Organisaties die (nog) niet gecertificeerd zijn of met een ander kwaliteitsmanagementsysteem werken, zoals TQM of Six Sigma, mogen de enquête ook invullen aangezien deze ook polst naar de motivering om al dan niet voor ISO 9001 te kiezen.

Vul de enquête in >>

Delen via

Verwante artikelen

Wat zijn de criteria voor ‘criteria’?

In alle managementsysteemnormen komt het woord ‘criteria’ bij herhaling voor. Matthijs Dierick, trainer en lead auditor bij DNV GL, schreef een column waarin hij tips geeft om criteria concreet en helder te maken.
Henk Deprez

Sommige dingen moeten wél van ISO

Weet je nog, toen ISO 9001:2015 verscheen? Hoera! Geen verplichte procedures meer, geen verplicht handboek meer. Minder bureaucratie, meer aantoonbaarheid in de praktijk.
Evolutie van het aantal certificaten

Evolutie van het aantal certificaten in België

De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) presenteert jaarlijks een overzicht per land van het aantal nog geldige certificaties, al ligt er ondertussen een laagje stof op: de recentste cijfers dateren van 2017.