Hoe werk je aan de kwaliteitscultuur in je organisatie?

Katrien Jacobs en Lieze Van Dessel gaan tijdens het VCK-congres op zoek naar een antwoord op de vraag hoe je kunt (mee)werken aan kwaliteitscultuur in je organisatie.

Aan de hand van kennisdeling met peers en concrete methodieken met het oog op betrokkenheid en transparante communicatie verzamelen we een set kritische succesfactoren voor een goede kwaliteitscultuur.

Na deze workshop ga je dan ook naar huis met een toolbox om in je eigen organisatie (verder) aan de slag te gaan.  
 
Deze (inter)actieve workshop is relevant voor zowel leidinggevenden als medewerkers.
 
Katrien Jacobs en Lieze Van Dessel begeleiden al verschillende jaren veranderingsprocessen in het hoger onderwijs. Momenteel zijn ze verbonden aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, waar ze opleidingen ondersteunen bij de uitbouw van hun onderwijsprogramma’s en de ontwikkeling van hun kwaliteit.

Wil je erbij zijn? Schrijf je in voor het VCK-congres op 21 november.

Delen via

Verwante artikelen

Webinars en video conferences

Deze bizarre periode van quarantaine vergt ontzettend veel aanpassingen van iedereen. De voornaamste voor velen is het thuiswerken. Hoe pak je dit professioneel aan?

Mensgericht ondernemen: is je bedrijf er klaar voor?

Ondernemen met respect voor mens en milieu: hoe pak je het aan? ISO 27501 en ISO 26000 bieden een nuttig referentiekader. Het NBN helpt je op weg.

Vooruitgang

In deze column werpt Willy Vandenbrande van QS Consult een kritische blik op hoe de wereld er vandaag op vooruitgaat. Maar wordt de ene oplossing niet vervangen door een nieuw probleem?