Infoland vernieuwt iProva software

De kwaliteits- en risicomanagement software van Infoland werd in een nieuw en verbeterd jasje gestoken en heet vanaf nu 'Zenya'.

Vanaf 13 april 2021 gaat iProva, de software voor kwaliteits- en risicomanagement van Infoland, verder onder de naam Zenya. Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe identiteit. De website onderging een complete metamorfose en laat nu nog beter zien wat de Zenya software suite in huis heeft.

Zenya biedt organisaties de beste software voor kwaliteits- en risicomanagement, die meebeweegt met de veranderingen die continu plaatsvinden. Het is de vertrouwde plek om kwaliteit, veiligheid en verbetering te verankeren, naast het beheersen van risico’s. Voor professionals biedt het de ondersteuning die zij nodig hebben; software die vóór hen werkt. Software die werkt waar en wanneer zij dit nodig hebben, die onnodig zoeken voorkomt en software die professionals een actieve rol geeft in het proces van continu verbeteren. Zo kunnen de professionals doen waar ze goed in zijn, op de meest optimale manier én met plezier.

De wereld van nu is dynamisch en verandert continu. Om als organisatie relevant te blijven zijn meebewegen, aanpassen, verbeteren en innoveren een must. Aan de andere kant is grip houden op kwaliteit en risico’s een vereiste voor succes. Om hun werk optimaal uit te voeren, én met plezier, hebben professionals actuele en relevante informatie nodig die hen helpt in het hier en nu.  Om de verbeterkracht van de organisatie te verbeteren is het van belang dat professionals verbeterkansen eenvoudig kunnen signaleren en delen.

Ontdek alle info over Zenya nu op de website: https://zenya-software.com/be-nl/

Delen via