The International Scientific & Business Congress on Quality Standards

Effective Education & Quality Management

Tijdens dit internationale congres  op 29 juni 2021 te Belgrado zullen Willy Vandenbrande (QS Consult) & Ilse Gilio (Allanta), 2 van onze leden, het woord nemen. Als gastsprekers zullen zij mee het programma invullen van dit 2-daagse kwaliteitscongres!

Kwaliteitsmanagement vandaag

In teken van de vooropgestelde SDG's van de Verenigde Naties voor 2030 en de missie van het EOQ (de Europese Organisatie voor Kwaliteit), streeft dit congres naar het samenbrengen en overbrengen van theorie en praktijk van hedendaags kwaliteitsmanagement in landen die deze inzichten goed kunnen gebruiken om de kwaliteit van hun economie een boost te geven. In 2020 werd het congres door Covid-19 geannuleerd, maar dit jaar werd besloten om het congres DIGITAAL door te laten gaan vanuit Belgrado, Servië. 

Er werd een wetenschappelijk aspect toegevoegd aan het Internationale Congres 2021 om autoriteiten uit de academische gemeenschap wereldwijd aan te trekken met kennis rond kwaliteitsmanagement. Naast de gebruikelijke onderwerpen zal er ook aandacht worden besteed aan Business Excellence, Innovatie, Milieu, Veiligheid, Circulaire Economie etc.

Meer info en het volledige programma kan je hier terugvinden: https://iqcongress2021.srmek.org/program/

Delen via

Verwante artikelen

Het congres vindt plaats in Lissabon

Herontdek kwaliteit tijdens het EOQ congres in Lissabon

Het Europese kwaliteitscongres van EOQ staat van 23 tot 24 oktober in het teken van het thema "Rediscovering quality".

Roest bekroond tot Europese Quality Leader

De Nederlander Robin Roest, directeur Repair bij CED, is door de Europese kwaliteitsorganisatie EOQ uitgroepen tot European Quality Leader.

Kwaliteitsmanagement kan en mag geen geïsoleerde discipline zijn

Het is duidelijk dat kwaliteitsmanagement geen geïsoleerde discipline kan en mag zijn, maar door de hele organisatie moet gedragen en beleefd worden. Dat is een van de ideeën die Dirk Ceulemans van Borealis Polymers is bijgebleven na het EOQ congres in Slovenië.