Kwaliteitsvol zorgen voor morgen

Hoe ga je als zorgorganisator om met de vloedgolf aan uitdagingen in de ouderenzorg, zoals het tekort aan zorgkundigen en de zwaarder wordende zorg?

Anne-Marie Baeke, manager Kwaliteitszorg bij het Zorgbedrijf Antwerpen, gaat tijdens een workshop op het VCK congres op zoek naar hoe je daar als zorgorganisator mee omgaat. Hoe puzzel je alle uitdagingen in mekaar om tot een kwalitatieve zorgverlening te komen waarbij de bewoner én de medewerker meer tevreden zijn?

Aan de hand van de casus van een recent geopend woonzorgcentrum zal Anne-Marie Baeke een praktische inkijk geven in de zoektocht van een zorgteam naar een efficiënte, kwaliteitsvolle en bovenal klantgerichte manier van werken.

Schrijf je nu in

Het VCK congres vindt plaats op donderdag 29 november bij BluePoint Antwerpen (het vroegere ALM). Deelname is gratis voor onze leden, schrijf je vooraf in.

VCK congres 2018

Delen via

Verwante artikelen

Herbekijk de Kwinta webinar over Magnet-erkenning

Als eerste ziekenhuis in Europa sleepte het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) een Magnet-erkenning binnen. Paul Van Aken, directeur Patiëntenzorg, legt in een webinar uit hoe en waarom zijn ziekenhuis de erkenning behaalde.

Eerste hulp bij MDR

De industrie voor medische hulpmiddelen kent sinds mei 2017 haar nieuwe wettelijke verplichtingen, de Medical Device Regulations of kortweg MDR.

Award Healthcare naar AZ Maria Middelares

De Kwinta Business Excellence Award 2017 in de categorie Healthcare gaat naar Linda Staessen, Ann Van Oost en Annelies Lippens, het kwaliteitsteam van het AZ Maria Middelares in Gent. Ze slaagden erin om kwaliteit in iedere cel van het ziekenhuis te brengen.