Mis de VCK Quality Day 2020 niet!

Op 19 november 2020 is het zover! Het allereerste digitale congres van het VCK zal doorheen deze dag plaatsvinden. Talloze nationale en internationale sprekers,  digitale ronde tafels, netwerkgelegenheden, de VCK Business Excellence Award 2020... dit alles en meer zal live te volgen zijn. Mis het niet en schrijf je in!

Digitaal & Internationaal

Voor de alllereerste keer in de geschiedenis van het VCK, gaan we voor een 100% digitaal congres! Anders dan anders, maar zeker niet minder! Integendeel, deze keuze om te digitaliseren zorgt ervoor dat we nu nog meer internationale sprekers aan het woord kunnen laten. Zo kan je luisteren naar sprekers over de hele wereld: de VS, Zweden, Portugal, Nederland, Duitsland, Canada, India... Deze Quality Day wordt een ongelooflijk diverse en onvergetelijke dag gewijd aan kwaliteit!

Meer, sneller, conreter en beter.

Tientallen sprekers zullen in deze sessies van 30 minuten direct tot de kern van hun presentaties gaan en vervolgens in discussie gaan met het publiek. Zo houden we steeds voldoende tijd om vragen te overlopen.

Maar dat is niet alles, over het verloop van deze speciale dag kan je face-to-face afspraken maken met sprekers, deelnemers en partners. Digitaal netwerken zal nog nooit zo vlot verlopen met chat functies, afspraken en videocalls.  

Zin om in discussie te gaan? Geen probleem! Met onze ronde tafels openen we het gesprek over verschillende topics, waarbij ook jij kan aansluiten. Hiervoor maken we ruimschoots de tijd om vragen te beantwoorden of een boeiende dialoog te starten. 

De winnaar van onze Business Excellence Award wordt ook dit jaar bekend gemaakt. Ondanks de bewogenheid van 2020 blijven onze leden inspireren met uitzonderlijke kwaliteit-cases. Nu, meer dan ooit, willen we jullie deze schitterende voorbeelden niet onthouden!

Ook onze partners krijgen dit jaar hun eigen digitale stand. Ga een kijkje nemen, verzamel nieuwe inzichten, maak een afspraak, laat je vragen achter, wie weet komt er wel een mooie samenwerking uit! We stellen je met trots onze Quality Day partners voor: NBN, Infoland en Veeva!

Mis niets van dit evenement en schrijf je nu in!

Wacht niet langer en schrijf je als lid van het VCK gratis in voor deze exclusieve dag:

Schrijf je HIER in als LID

Geen lid? Geen probleem! In de komende dagen openen we onze registraties voor alle geïnteresseerden. Voor 250 euro kan je de hele dag bijwonen en een schat aan informatie en contacten verzamelen. Meer info volgt binnenkort!

Wil je meer te weten over de praktische invulling, de line up en alle details rond deze uitzonderlijke, digitale dag? Hou dan zeker de officiële pagina in het oog!

VCK Quality Day 2020

Delen via