Neem deel aan de VCK Business Excellence Award 2020

Ontdek de winnaars van de vorig editie en ga dit jaar voluit voor kwaliteit met de Business Excellence Award 2020!


Business Excellence in tijden van Corona

Face à l'événement, c'est à soi-même que recourt l'homme de caractère. - 'Charles de Gaulle'

Ook dit jaar willen we voluit gaan voor inspiratie en uitmuntendheid met de Business Excellence Award! We worden dagdagelijks overspoelt met negatieve berichtgevingen over de crisis waar niemand omheen kan. Motivatie en doorzettingsvermogen zijn daarin cruciaal. Om ervoor te zorgen dat groei, vooruitgang en duurzaamheid op de voorgrond blijven, reiken we ook tijdens dit turbulente jaar de VCK Business Excellence Award uit!

De Business Excellence Award? 

De VCK Business Excellence Award beloont de meest overtuigende link tussen een aantoonbare strategie en aantoonbare resultaten in alle aspecten van de organisatie. De jury gaat voluit voor de persoon (of het team), die voor het verbeterproject en de daaruit vloeiende business excellence, cruciaal is. Een erkenning die openstaat voor elke kwaliteitprofessional. 

Stel je kandidaat, inspireer en excelleer!

Via onze AWARD pagina kan je jezelf of je collega's inschrijven. Vervolgens stuur je ons je dossier door en maak kans op een nominatie door onze jury. Na je kandidatuur nemen we contact met je op om volgende stappen te bespreken. Wacht niet te lang, want op 30 september moeten we je dossier ontvangen hebben. Stel jezelf of je collega('s) hieronder kandidaat voor deze unieke erkenning!

Stel je kandidaat >>

Winnaars van de vorige editie

Carine Vaeremans,
CEO Profacts

Het Kwaliteitsproject waarmee Carine Vaeremans de Business Excellence Award won, focust zich op de transformatie van een organisatie. Daarin zijn 3 pijlers terug te vinden: een gezond HR beleid voor een goede work-life balance, het vormgeven van kwaliteitsprocessen en, bovenal, relevantie en toegevoegde waarde creëren voor klanten. 

Carine Vaeremans laat duidelijk zien dat ook een KMO met een duidelijk focus op innovatie en klantgerichtheid een schitterend voorbeeld is van een kwaliteitsvolle onderneming.

Mieke Lemmens, 
Director Operational Excellence Pfizer

Mieke Lemmens onderhoudt een schitterend kwaliteitsproject bij Pfizer. Het is van levensbelang voor patiënten dat alles er vlekkeloos verloopt. Om dit te bereiken, werd ELZA (Elk lot zonder afwijkingen) in het leven geroepen. ELZA zorgt reeds 10 jaar voor een kwaliteitscultuur: van de eerste keer juist, voor elke patiënt, achter elke dosis die gemaakt wordt. 

Mieke Lemmens stelt een kwaliteitsproject voor dat op internationaal niveau een kwaliteitscultuur op poten zette.  Bovendien zorgde het ervoor dat er minder menselijke fouten werden gemaakt en dat de productie bij Pfizer optimaal verloopt. 

Delen via