Negen vragen over ISO en de nieuwe ISO 9001

Back to basics

Wat is ISO? Wat is een norm of standaard? Wat is een managementnorm? Dragen normen bij tot innovatie? Wie bereidt de nieuwe kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001 voor? ...?

Wat is ISO? Wat is een norm of standaard? Wat is een managementnorm? Dragen normen bij tot innovatie? Wie bereidt de nieuwe kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001 voor? Hoe kwamen de krachtlijnen van de nieuwe ISO 9001 tot stand? In welk stadium bevindt de herziening van ISO 9001 zich momenteel? Wat is...

Delen via

Verwante artikelen

Virtuele trainingen met BSI

BSI biedt online trainingen aan via een live virtueel platform. Lees hier het interview over de online training van BSI met André van Hecke. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe zo’n virtuele training er uit ziet.

Mensgericht ondernemen: is je bedrijf er klaar voor?

Ondernemen met respect voor mens en milieu: hoe pak je het aan? ISO 27501 en ISO 26000 bieden een nuttig referentiekader. Het NBN helpt je op weg.

Bedrijfscontinuïteit onder de loep in nieuw dossier

De ISO 22301-norm over bedrijfscontinuïteit was in 2015 de sterkst groeiende norm. Bedreigingen en bedrijfskritische processen in kaart brengen, verhoogt dan ook de bedrijfscontinuïteit van je organisatie.

Meer lezen? Deze sectie is enkel voor Kwintaleden!

Nog geen Kwintalid? Sluit je aan!