Nieuw labo in maart van start in Brussel

Dit voorjaar start een nieuw labo in Brussel onder begeleiding van Chantal Vancanneyt (Belgorail) en Sonja Van Acker (Lloyd's Register).

In een labo komen kleine groepen managers uit het VCK-netwerk 4 à 5 keer per jaar samen met collega's uit hun buurt  om aan ervaringsuitwisseling en kennisontwikkeling te doen onder leiding van een ervaren kwaliteitsmanager, die faciliteert.

Je zit samen met collega's van andere bedrijven en leert bij van elkaar. Je krijgt inzichten en oplossingen die op andere plaatsen liggen dan waar je ze in eerste instanatie verwachtte.

Deelnemen

Het labo is gratis voor leden van het VCK-netwerk en start op dinsdag 10 maart bij Belgorail in Brussel. Schrijf je snel in want het aantal deelnemers is beperkt tot 10.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Elke deelnemer legt tijdens een van de samenkomsten een concrete case (een probleem of vraag) voor aan de rest van de groep, waarop de andere deelnemers reageren.
  • We verwachten je actieve inbreng bij de bespreking van cases van de andere deelnemers.

Schrijf je in >>

Delen via

Verwante artikelen

Herbeleef het VCK-congres

Herbeleef het 32ste kwaliteitscongres over kwaliteitscultuur met dit fotoverslag.

Tekenwedstrijd: hoe tekent jouw kind kwaliteitscultuur?

Naar aanleiding van het congres over kwaliteitscultuur organiseert het VCK een tekenwedstrijd voor kinderen (en petekinderen) van VCK-leden.

Ontdek kwaliteit bij VCK-leden tijdens Open Bedrijvendag

Komende zondag 6 oktober zwaaien honderden organisaties de deuren open voor Open Bedrijvendag. Ook enkele VCK-leden geven je een rondleiding achter de schermen.