Nieuw traject voor nieuwkomers in kwaliteitsmanagement

Sta je aan het begin van je carrière in de kwaliteitswereld? Of is er net een juniorprofiel in jouw bedrijf binnengewandeld? Met het coachingstraject voor beginnende kwaliteitsprofessionals neemt het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg je in 2018 op sleeptouw.

Je komt 8 keer per jaar samen met andere beginnende kwaliteitsmanagers in een gastbedrijf, waar je een blik achter de schermen van het kwaliteitsmanagement krijgt.

Je kunt je vragen stellen in een beschermde omgeving en bepaald zelf de onderwerpen die aan bod komen. De andere deelnemers en coach Vic Fonderie helpen je verder.

De andere deelnemers en een ervaren coach helpen je verder. Je leert dus meteen ook collega-kwaliteitsmanagers kennen en legt op die manier je eerste contacten in het Kwinta-netwerk, waarmee je kennis en ervaringen kunt delen.

Dit coachingstraject is gratis inbegrepen in het Kwinta lidmaatschap 2018. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in! Op donderdag 1 maart 2018 geven we de aftrap van dit traject.

Schrijf je in >>

Ook de Kwinta labo's, waarbij je 4 à 5 keer per jaar samenkomt met collega's uit je buurt, krijgen volgend jaar een vervolg.

Delen via

Verwante artikelen

Nieuw labo in maart van start in Brussel

Dit voorjaar start een nieuw labo in Brussel onder begeleiding van Chantal Vancanneyt (Belgorail) en Sonja Van Acker (Lloyd's Register).

Herbeleef het VCK-congres

Herbeleef het 32ste kwaliteitscongres over kwaliteitscultuur met dit fotoverslag.

Tekenwedstrijd: hoe tekent jouw kind kwaliteitscultuur?

Naar aanleiding van het congres over kwaliteitscultuur organiseert het VCK een tekenwedstrijd voor kinderen (en petekinderen) van VCK-leden.