Nieuwe vacatures bij Pfizer

Pfizer is op zoek naar nieuwe talenten die hen inspireren en die hun waarden en missie onderstrepen om van de wereld een gezondere plek te maken.

Herken jij je in een van deze vacatures of ken je iemand uit je netwerk die ervoor in aanmerking komt? Reageer via onderstaande links of stuur deze mail door naar een kennis.

Actuele vacatures

Mocht je vragen of interesse hebben in een van deze functies, dan kan je klaartje [dot] lambrechts [at] pfizer [dot] com contacteren.

Over Pfizer

Wereldwijd werken de collega's van Pfizer samen om een positieve impact op de gezondheid van iedereen, overal te realiseren. Iedere functie bij Pfizer draagt bij aan het succes van onze onderneming en de wereldgezondheid. Daarom is Pfizer, als wereldleider in de biofarmaceutische industrie, op zoek naar nieuwe talenten die ons inspireren en die onze waarden en missie onderstrepen om van de wereld een gezondere plek te maken.

Delen via

Verwante artikelen

Gedreven QA en R&D Manager gezocht

Manna Foods (Wijnegem en Schoten) kent de laatste jaren een zeer sterke groei en heeft haar omzet in acht jaar weten te verdubbelen. Door deze groeicijfers, kijkt Manna nu uit naar een gedreven QA en R&D Manager (m/v) voor de site in Schoten.

Nieuwe collega's gezocht bij SGS

SGS België auditeert en certificeert kwaliteitsmanagementsystemen, alsook veiligheidsmanagement, milieumanagement en voedselveiligheidsystemen. Ter uitbreiding van hun huidig team zoekt SGS nieuwe collega's.