Omgaan met transformatorische veranderingen: schrijf je in voor onze webinars

De komende maanden staan de volgende webinars op stapel, gratis en exlusief voor leden van het Kwinta-netwerk.

9 oktober: Transformational Leadership

Stephen Hacker geeft een voorproefje van zijn masterclass over hoe succesvolle leiders gebruik moeten maken van transformatorisch leiderschap. 

6 november: Omgaan met transformatorische verandering

Omgaan met transformatorische verandering vereist andere denkwijzen en methodologieën dan standaardisering en permanente verbetering. In deze webinar schetst Hacker de kentering in de ontwikkeling van leiderschap.

Delen via

Verwante artikelen

Herbekijk de webinar met Stephen Hacker

In een Kwinta webinar legde Stephen Hacker uit hoe succesvolle leiders gebruik moeten maken van transformatorisch leiderschap en hoe je ontwikkelingen op dit kritieke punt kunt versnellen.

Ontrafel een dag lang transformatie samen met Stephen Hacker

Ontwikkel je benaderingen, vaardigheden, mindsets en werkwijzen om een succesvolle leider te worden onder begeleiding van Stephen Hacker.

Leiderschap begint bij jezelf. Pleidooi voor zelfbewust leiderschap

In hun boek "Lead first before Leading Others, A Life Planning Resource" betogen de auteurs en leiderschapsexperts Stephen Hacker en Marvin Washington dat in een wereld van versnelde verandering en toenemende complexiteit, zelfleiderschap essentieel is voor de effectieve leider die transformationele resultaten wil neerzetten.