Ontdek kwaliteit bij VCK-leden tijdens Open Bedrijvendag

Komende zondag 6 oktober zwaaien honderden organisaties de deuren open voor Open Bedrijvendag. Ook enkele VCK-leden geven je een rondleiding achter de schermen.

Vlaams-Brabant

BORGinsoleBij BORGinsole in Rotselaar kan je tijdens Open Bedrijvendag een voetafdruk in 3D laten nemen en zie je van dichtbij hoe de BORGinsole inlegzolen geproduceerd en verpakt worden met een geroboiseerde productielijn.

imecImec bestaat 35 jaar, het geknipte moment om in Leuven naar de toekomst te kijken. Ontdek tijdens een interactief parcours hoe technologie de problemen van de 21e eeuw wil aanpakken en hoe ons dagelijks leven er in 2035 zal uitzien.

AquafinIn Vilvoorde demonstreert Aquafin bij De Kruitfabriek concepten voor lokale waterzuivering in een reële omgeving. Alles opstellingen staan achter glazen wanden en er zijn infoschermen en -borden opgesteld, zodat je van dichtbij ontdekt wat er allemaal mogelijk is met afvalwater.

West-Vlaanderen

CNH industrialIn Zedelgem krijg je bij CNH Industrial de volledige opbouw van de maaidorsers, zelfrijdende veldhakselaars en grote rechthoekige balenpersen te zien. CNH Industrial won vorig jaar de publieksprijs van de Kwinta Business Excellence Award met een project rond procesinnovatie via nieuwe verbetertechnologieën en de betrokkenheid van medewerkers.

Oost-Vlaanderen

NikoIn Sint-Niklaas kan je bij Niko op bezoek, dat elektr(on)ische oplossingen voor schakelmateriaal, toegangscontrole, sensoren, lichtregeling en huisautomatisering. Niko, dat dit jaar zijn 100ste verjaardag viert, organiseert een rondleiding door de fabriek waarbij je van ontwerp tot assemblage en verpakking van het eindproduct het volledig proces ontdekt.

Brussel

Nationale Loterij De Nationale Loterij in hartje Brussel demonstreert het verloop van een trekking, bovendien maak je kennis met de organisaties die ondersteund worden door de Nationale Loterij. Vooraf inschrijven is verplicht.

Limburg

carglassOntdek welke weg je ruit aflegt vooraleer hij in jouw auto geplaatst wordt bij het Carglass® European Distribution Center in Bilzen. Je wandelt door de torenhoge rekken van het magazijn en bezoekt het Quality Center of Excellence, waar kwaliteit centraal staat. Vooraf inschrijven is verplicht.

Open Bedrijvendag vindt dit jaar plaats op zondag 6 oktober 2019. Plan je bezoek vooraf.

Delen via

Verwante artikelen

Nieuw labo in maart van start in Brussel

Dit voorjaar start een nieuw labo in Brussel onder begeleiding van Chantal Vancanneyt (Belgorail) en Sonja Van Acker (Lloyd's Register).

Herbeleef het VCK-congres

Herbeleef het 32ste kwaliteitscongres over kwaliteitscultuur met dit fotoverslag.

Tekenwedstrijd: hoe tekent jouw kind kwaliteitscultuur?

Naar aanleiding van het congres over kwaliteitscultuur organiseert het VCK een tekenwedstrijd voor kinderen (en petekinderen) van VCK-leden.