Ontrafel een dag lang transformatie samen met Stephen Hacker

Ontwikkel je benaderingen, vaardigheden, mindsets en werkwijzen om een succesvolle leider te worden onder begeleiding van Stephen Hacker.

De Amerikaan Stephen Hacker is auteur van verschillende boeken, waaronder zijn recentste werk "Lead first before Leading Others, A Life Planning Resource".

Zijn stelling is dat transformatie noodzakelijk geworden is in een wereld die geconfronteerd wordt met versnelde verandering en toenemende complexiteit.

Succesvolle leiders moeten dan ook gebruikmaken van transformatorisch leiderschap, de benaderingen, vaardigheden, denkwijzen en praktijken ervan.

Deze masterclass is gebaseerd op diepgaand operationeel onderzoek en de daaruit voortvloeiende teksten, en zet de vereiste stappen voor het verwerven van vaardigheden uiteen. Je leert hoe je je ontwikkeling op die punten kunt versnellen.

De masterclass vindt plaats bij BluePoint Antwerpen (het vroegere ALM) in Berchem. Leden betalen voor de eendaagse, Engelstalige masterclass € 300, niet-leden € 500. Alle praktische details vind je hier.

Schrijf je in >>

Delen via

Verwante artikelen

Herbekijk de webinar met Stephen Hacker

In een Kwinta webinar legde Stephen Hacker uit hoe succesvolle leiders gebruik moeten maken van transformatorisch leiderschap en hoe je ontwikkelingen op dit kritieke punt kunt versnellen.

Leiderschap begint bij jezelf. Pleidooi voor zelfbewust leiderschap

In hun boek "Lead first before Leading Others, A Life Planning Resource" betogen de auteurs en leiderschapsexperts Stephen Hacker en Marvin Washington dat in een wereld van versnelde verandering en toenemende complexiteit, zelfleiderschap essentieel is voor de effectieve leider die transformationele resultaten wil neerzetten.

Omgaan met transformatorische veranderingen: schrijf je in voor onze webinars

De komende maanden staan de volgende webinars op stapel, gratis en exlusief voor leden van het Kwinta-netwerk.