Opnieuw "Best Paper Award" voor Willy Vandenbrande

Kwinta columnist Willy Vandenbrande heeft tijdens de algemene vergadering van de IAQ in het Sloveense Bled voor het tweede jaar op rij een "Best Paper Award" ontvangen.

Vandenbrande kreeg de award uit handen van Pal Molnar (IAQ president) en Janak Mehta (IAQ voorzitter). De prijs werd toegekend voor de voordracht “The Ultimate Competitive Advantage: Sustainability” die hij heeft gegeven op het ASQ congres in mei van dit jaar in Charlotte, NC.

Nieuwe methodes

De International Academy for Quality (IAQ) is een organisatie van kwaliteitsprofessionals en academici die zich tot doel stelt de toepassing van kwaliteitsmanagement uit te breiden naar maatschappelijke problemen. Tevens wil ze inzetten op het verder ontwikkelen van nieuwe methodes binnen kwaliteitsmanagement. Lidmaatschap is op uitnodiging en op dit ogenblik zijn er wereldwijd 87 actieve leden.

Jaarlijks reikt IAQ een aantal “Best Paper Awards” uit. Dit gebeurt op voordracht van een IAQ moderator op een internationaal congres of van de uitgever van een IAQ publicatie. Criteria zijn:

  • kwaliteit van de voordracht en beoordeling door het publiek,
  • innovatieve waarde van het onderwerp,
  • uitbreiding van de kwaliteitskennis en
  • de mate waarin de voordracht inspirerend kan werken voor kwaliteitsprofessionals.

Delen via

Verwante artikelen

Nieuw labo in maart van start in Brussel

Dit voorjaar start een nieuw labo in Brussel onder begeleiding van Chantal Vancanneyt (Belgorail) en Sonja Van Acker (Lloyd's Register).

Herbeleef het VCK-congres

Herbeleef het 32ste kwaliteitscongres over kwaliteitscultuur met dit fotoverslag.

Tekenwedstrijd: hoe tekent jouw kind kwaliteitscultuur?

Naar aanleiding van het congres over kwaliteitscultuur organiseert het VCK een tekenwedstrijd voor kinderen (en petekinderen) van VCK-leden.