Quality Culture-principes in de praktijk

Een nieuwe maand, een nieuwe sessie: Sandra Wens van Janssen Pharmaceutica vertelt op donderdag 20 februari over het Janssen Quality Culture Programma.

Sandra Wens is Director, Quality Culture Lead bij Janssen Pharmaceutica.

Tijdens de kwaliteitsmaand staan de medewerkers van Janssen Pharmaceutica, samen met hun Quality Culture-champions, stil bij concrete succesverhalen waar ze verandering zien bij zichzelf of bij hun team en waar de Quality Culture-principes in de praktijk toegepast worden.

De sessie vindt plaats op donderdag 20 februari 2020 om 16u bij Janssen Pharmaceutica in Beerse. Als VCK/Kwinta-lid schrijf je gratis in.

Schrijf je in

Delen via

Verwante artikelen

Een bloeiende kwaliteitscultuur bij Janssen

Op donderdag 20 februari werd de Kwaliteitscultuur van Janssen Pharmaceutica uit de doeken gedaan tijdens de Quality Culture-principes sessie georganiseerd door het Vlaams Centrum voor Kwaliteit.

Quastion: het antwoord op (bijna) al uw vragen over kwaliteit

Quastion is een divisie van Qplus consult die gespecialiseerde GxP (zoals GMP, GDP, GCP en GVP) trainingen en seminaries voor de (bio-) farmaceutische industrie evenals trainingen voor persoonlijke ontwikkeling (bijvoorbeeld time management) levert.

Transformatie, een noodzaak?

De snelheid waarmee baanbrekende innovaties hun weg vinden naar het publiek geeft aanleiding tot maatschappelijke verandering, schrijft Ben Barbé van Janssen Pharmaceutica. Hij gaat dieper in op de gevolgen en de impact ervan op kwaliteit.