Quastion: het antwoord op (bijna) al uw vragen over kwaliteit

Quastion is een divisie van Qplus consult die gespecialiseerde GxP (zoals GMP, GDP, GCP en GVP) trainingen en seminaries voor de (bio-) farmaceutische industrie evenals trainingen voor persoonlijke ontwikkeling (bijvoorbeeld time management) levert.

De wet- en regelgeving voor de farmaceutische nijverheid wordt steeds strenger. Quastion houdt steeds de vinger aan de pols en is op de hoogte van de recentste wijzigingen en vereisten. Misschien is uw ervaring aan een update toe? Of hebt u een medewerker in een nieuwe functie die u snel wil inwerken zodat hij zijn ervaring kan upgraden en deze naar een hoger level tillen?

Dan is Quastion de aangewezen partner om uw kennis op een aangename manier te verhogen. Dankzij de superieure kwaliteit van het lesmateriaal, de jarenlange beroepservaring van de docenten en de relevante cases garandeert Quastion u dan ook kwaliteitsvolle trainingen.

Quastion biedt diverse mogelijkheden aan haar steeds toenemende klantengroep:

  • Via ‘Quastion on tour’ worden een aantal trainingen geboden die vanaf mei zullen doorgaan in het gloednieuwe ‘Quastion Learning Center’ langs de Leuvensesteenweg in Zaventem.
  • ‘Quastion on Request’ geeft u de mogelijkheid om een bepaalde training specifiek af te stemmen op de noden binnen uw organisatie op een tijdstip of een locatie die u het beste past.
  • Via ‘Quastion online’ kan u trainingen volgen waar en wanneer u wil zowel via pc, smartphone of tablet. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt en ‘Quastion online’ levert na een geslaagde test meteen ook een certificaat van de gevolgde training af.

Ook dit jaar nog start Quastion met webinars en trainingen via webcast. Quastion heeft daarvoor de beschikking over een eigen inhouse webcast studio. Meer over het aanbod van Quastion kan u ontdekken op www.quastioncourses.com. Aarzel niet om ons te contacteren via quastion [at] qplusconsult [dot] com.

Delen via

Verwante artikelen

Een bloeiende kwaliteitscultuur bij Janssen

Op donderdag 20 februari werd de Kwaliteitscultuur van Janssen Pharmaceutica uit de doeken gedaan tijdens de Quality Culture-principes sessie georganiseerd door het Vlaams Centrum voor Kwaliteit.

Quality Culture-principes in de praktijk

Een nieuwe maand, een nieuwe sessie: Sandra Wens van Janssen Pharmaceutica vertelt op donderdag 20 februari over het Janssen Quality Culture Programma.

Transformatie, een noodzaak?

De snelheid waarmee baanbrekende innovaties hun weg vinden naar het publiek geeft aanleiding tot maatschappelijke verandering, schrijft Ben Barbé van Janssen Pharmaceutica. Hij gaat dieper in op de gevolgen en de impact ervan op kwaliteit.