Starten vanuit de bedoeling

Hoe komt het dat de laatste jaren de onbelangrijke dingen zo belangrijk zijn gemaakt, waardoor de echt belangrijke dingen vaak juist weer onbelangrijk zijn geworden?

Wouter Hart, auteur van en spreker over de bestseller Verdraaide Organisaties, geeft tijdens het VCK Congres over Control inzicht in de patronen die erachter schuilen, en neemt ons mee in hoe systemen en mensen zich tot elkaar verhouden en wat dat betekent voor het slim benutten van de kracht van allebei.

Daarnaast reikt Hart handvatten aan om startend vanuit de bedoeling de balans weer beter op orde te krijgen.

Wouter Hart geeft tijdens het VCK Congres op 22 november 2016 bij ALM (Berchem) een workshop "Verdraaide organisaties - Terug naar de bedoeling". Kwinta-leden schrijven gratis in. 

Delen via

Verwante artikelen

Herbekijk de Kwinta webinar over transparantie in de voedselketen

In een Kwinta webinar deelde Alexander Platteeuw (Certables en A+ Quality) zijn inzichten in de problematiek rond transparantie in de voedselketen en reikte hij mogelijke oplossingen aan.

Opleidingen hoger onderwijs lossen beloftes in

Van de 141 opleidingen die de NVAO tegen het licht hield in 2016, scoorde 1 opleiding excellent, 28% kregen de beoordeling "goed" en 55% scoorden voldoende. Nieuw zijn de instellingsreviews, waarvan er 6 plaatsvonden.

Beluister odes aan de controle

"Controle is de start van de molen", zo start de ode aan de controle, een van de gedichten uit de creatieve koker van onze congresdeelnemers.