Statistische samplingmethode voor structurele verbeteringen

Alles controleren binnen een organisatie? Dat vergt te veel tijd en handenvol geld. Daarom heeft Quality Assurance Manager Patricia Goethals bij Wolters Kluwer een auditproces met statistische samplingmethode uitgewerkt.

Het stelt haar organisatie in staat om supplier performance effectief te meten, te rapporteren en te verbeteren. Leveranciers kunnen in real-time audits mee opvolgen. Door Pareto-analyses kan ze de 80/20-regel toepassen per productieproces om de juiste prioriteiten te bepalen en stakeholders mee te nemen in structurele verbeteracties.

Business Excellence-coaches

Tijdens de komende Kwinta sessie van 16 oktober zal Patricia Goethals haar project toelichten.

Ook Bénédicte Colpaert, Head of Prevention & Business Excellence bij Umicore, brengt een goede praktijk. Zij licht haar project toe over Business Excellence-coaches om de kwaliteitsbeleving in operationele diensten te realiseren.

De Kwinta sessie vindt plaats op dinsdag 16 oktober om 16u bij Umicore Hoboken, Adolf Greinerstraat 14, 2660 Hoboken. Gratis voor Kwinta-leden, dus schrijf je nu in.

Schrijf je in >>

Delen via

Verwante artikelen

Remote Auditing - wat is het en hoe ga je te werk?

De maatregelen rond de virusuitbraak worden versoepeld, toch bijft thuiswerken voor velen de norm. Maar worden audits nog uitgevoerd en hoe? 
Kristin Case van Case Consults

Herbekijk de Kwinta webinar over interne audits

In een nieuwe Kwinta webinar deelde Kristin Case van Case Consults enkele tips om het management van je interne audit-programma's te verbeteren.

Business Excellence 2.0 in de praktijk

Mensen goesting doen krijgen in kwaliteit. Dat was het hoofddoel van Bénédicte Colpaert, Head of Prevention & Business Excellence bij Umicore, toen ze Business Excellence 2.0 uitrolde in haar organisatie.