Tekenwedstrijd: hoe tekent jouw kind kwaliteitscultuur?

Naar aanleiding van het congres over kwaliteitscultuur organiseert het VCK een tekenwedstrijd voor kinderen (en petekinderen) van VCK-leden.

Thema
Het thema van de tekenwedstrijd is kwaliteitscultuur. Leg je zoon, dochter, plus-, pleeg- of petekind uit wat jij daaronder verstaat en laat daarna hun creativiteit de vrije loop.

De tekening
De tekening moet op A4-formaat, alle mogelijke materialen mogen gebruikt worden: kleurpotloden, stiften, verf, glitter,...

Winnaars
Een jury zal de tekeningen per leeftijdscategorie tegen het licht houden. Wie aanwezig is op het congres, maakt kans om één van de duotickets te winnen voor een leuke uitstap.

Hoe inzenden?
Stuur ons de tekening voor 15 november 2019. Indien nodig kan je een woordje uitleg toevoegen. Vergeet ook de tekening niet mee te nemen op de congresdag, zodat we de tekeningen kunnen tentoonstellen.

Neem deel >>

Delen via

Verwante artikelen

Nieuw labo in maart van start in Brussel

Dit voorjaar start een nieuw labo in Brussel onder begeleiding van Chantal Vancanneyt (Belgorail) en Sonja Van Acker (Lloyd's Register).

Herbeleef het VCK-congres

Herbeleef het 32ste kwaliteitscongres over kwaliteitscultuur met dit fotoverslag.

Ontdek kwaliteit bij VCK-leden tijdens Open Bedrijvendag

Komende zondag 6 oktober zwaaien honderden organisaties de deuren open voor Open Bedrijvendag. Ook enkele VCK-leden geven je een rondleiding achter de schermen.