VCK-leden in de prijzen tijdens Factory of the Future Awards

Bijna de helft van de bedrijven die de titel "Factory of the Future" ontvingen, maakt deel uit van het VCK-netwerk, namelijk BMT Aerospace, Janssen Pharmaceutica, NIKO en Materialise.

Agoria en Sirris reiken de award uit aan bedrijven die investeren in digitalisering, in slimme processen en producten en in een productie van wereldniveau.

Bovendien gaan ze doordacht om met energie en materialen en hebben ze aandacht voor betrokkenheid, creativiteit en autonomie van hun medewerkers.

Dit zijn de 4 winnende VCK-leden:

  • BMT Aerospace produceert hoogtechnologische precisiecomponenten voor de luchtvaartsector.
  • Janssen Pharmaceutica vult de medische noden in voor patiënten wereldwijd.
  • NIKO is de Belgische markleider in schakelmateriaal, stopcontacten en huisautomatisering.
  • Materialise, ten slotte, is pionier in het ontwikkelen van 3D-printsoftware.

Twee andere VCK-leden, Van Hoecke en Ontex, kregen de titel in 2016 al opgespeld en verzekerden hun status opnieuw voor de volgende drie jaar.

Wil je in de prijzen vallen voor jouw Business Excellence-aanpak? Stel je kandidaat voor de Kwinta Business Excellence Awards 2019.

Kwinta awards 2019

Delen via

Verwante artikelen

Wat Quality 4.0 voor jou in petto heeft

Hoe ziet de toekomst van kwaliteit eruit in een wereld die digitaal dooreengeschud wordt? Dat is de centrale vraag tijdens de VCK-sessie op dinsdag 15 oktober.

Hoe pak je beveiligingsrisico's aan?

De ISO 27001 over informatiebeveiliging is een van de snelst groeiende normen in ons land. Niet onlogisch: klanten, patiënten en medewerkers vragen zich af of hun persoonlijke en vertrouwelijke gegevens wel veilig bewaard worden.

Innovatief produceren lokt productie terug naar België

Je productie verkassen naar China is misschien interessant als je een hele grote hoeveelheid gestandaardiseerde reeks producten wil. Maar wat blijkt? De markt vraagt meer en meer op maat gemaakte producten.