VCK-leden in de prijzen tijdens Factory of the Future Awards

Bijna de helft van de bedrijven die de titel "Factory of the Future" ontvingen, maakt deel uit van het VCK-netwerk, namelijk BMT Aerospace, Janssen Pharmaceutica, NIKO en Materialise.

Agoria en Sirris reiken de award uit aan bedrijven die investeren in digitalisering, in slimme processen en producten en in een productie van wereldniveau.

Bovendien gaan ze doordacht om met energie en materialen en hebben ze aandacht voor betrokkenheid, creativiteit en autonomie van hun medewerkers.

Dit zijn de 4 winnende VCK-leden:

  • BMT Aerospace produceert hoogtechnologische precisiecomponenten voor de luchtvaartsector.
  • Janssen Pharmaceutica vult de medische noden in voor patiënten wereldwijd.
  • NIKO is de Belgische markleider in schakelmateriaal, stopcontacten en huisautomatisering.
  • Materialise, ten slotte, is pionier in het ontwikkelen van 3D-printsoftware.

Twee andere VCK-leden, Van Hoecke en Ontex, kregen de titel in 2016 al opgespeld en verzekerden hun status opnieuw voor de volgende drie jaar.

Wil je in de prijzen vallen voor jouw Business Excellence-aanpak? Stel je kandidaat voor de Kwinta Business Excellence Awards 2019.

Kwinta awards 2019

Delen via

Verwante artikelen

Documentmanagement en digitalisatie

Hoe beheer jij je kwaliteitsdocumenten? Alles digitaal? Volop in een overgang? Of nog zoekende naar de juiste oplossingen? Hieronder vind je enkele tips om je verder op weg te helpen. 

Design Thinking en Kwaliteit

Design Thinking wordt door heel wat organisaties gebruikt om te innoveren, om probleemoplossend te denken, nieuwe creatieve ideeën te ontwikkelen en opportuniteiten te creëren. Maar hoe past deze strategie binnen in een kwaliteitsomgeving?  

Wat Quality 4.0 voor jou in petto heeft

Hoe ziet de toekomst van kwaliteit eruit in een wereld die digitaal dooreengeschud wordt? Dat is de centrale vraag tijdens de VCK-sessie op dinsdag 15 oktober.