VCK Webinars

In tijden van het Coronavirus gaat het VCK digitaal en stelt het haar diensten open voor publiek! 

Let's get connected! 


Digital used to be about coding and IT; now it’s becoming a people business - Mary Kate Loftus

In deze bewogen tijden waar evenementen worden afgelast, bedrijven zwaar in de problemen zitten, onzekerheid allesoverheersend is en mensen gedwongen worden om hun zaken vanuit hun eigen thuis moeten leiden, hebben wij besloten om in te zetten op het digitaliseren van ons aanbod. We beginnen daarom met een aantal webinars voor te stellen over de komende weken aan iedereen die er gebruik van kan maken

Solidariteit 

Het coronavirus blijft zich verder verspreiden. Naast de immense menselijke impact, zijn er ook ongeziene professionele gevolgen. In deze moeilijke periode is het aan te raden om zo flexibel mogelijk te zijn en solidariteit te tonen.  Daarom heeft het VCK besloten haar webinars open te stellen voor iedereen. Wij hopen dat deze digitale sessies een steun kunnen bieden voor ieder die er nood aan heeft. De toekomst is onzeker, maar we passen ons aan en houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte.

Menselijk contact

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we al onze sessies in de toekomst zullen vervangen met digitale versies. We geloven steevast in het bijeenbrengen van mensen en organisaties met evenementen waarbij je in levende lijve met elkaar kan netwerken en ideëen kan uitwisselen. De digitale barriëre blijft voor een afstand zorgen die moeilijk te doorbreken is. We hernemen onze evenementen op verplaatsing van het moment deze crisis voorbij is.Toch zijn we overtuigd dat iedereen uit deze extreme omstandigheden kan leren. Digitalisering reikt veel verder dan een website als deze, het zorgt voor nieuwe opportuniteiten, een nieuwe manier van werken en voor sommigen een andere manier om in het leven te staan. 

Blijf digitaal op de hoogte

Ontdek onze online events >>

Je kan alle activiteiten van het VCK blijven volgen via al onze digitale kanalen:

Onze leden hebben toegang tot al deze webinars, wanneer ze maar willen! 

Deelnemers aan de webinars kunnen genieten van de presentatie en het live-gebeuren. Als lid van het VCK kan je alle webinars over de voorbije maanden opvragen via de ledenzone. Van Risicomanagement en business continuïteit tot Lichaamstaal en de State Of Quality. Zowel de presentatie als de opnames van deze webinars kan je op onze ledenzone terugvinden. 

Wij wensen je een verhelderende momenten toe, na een periode van grote onzekerheid,

Het VCK team

Delen via