Vooraankondiging: sessies genomineerden VCK Business Excellence Awards (voorjaar 2020)

De genomineerden en winnaars van de Business Excellence Awards 2019 zijn bekend: Barco, Pfizer, Profacts en ZNA werden genomineerd. 

Mieke Lemmens van Pfizer en Carine Vaeremans van Profacts werden winnaar. Dat betekent ook dat we meteen onze sprekers voor de sessies van januari tot april 2020 kennen.

Elke genomineerde zal immers een sessie voor zijn of haar rekening nemen, in het eigen bedrijf. Benieuwd om hun case te ontdekken? Hou de nieuwsbrief in de gaten.

Delen via

Verwante artikelen

MQQ & VCK: Good practices across the Atlantic

On Thursday 23d of September, we joined with 'Le Mouvement Quebécois de la Qualité' for an international meeting of good practices. Olympus NDT Canada, Pfizer Belgium and Tafisa Canada presented some incredibly insightful cases!

Webinars en video conferences

Deze bizarre periode van quarantaine vergt ontzettend veel aanpassingen van iedereen. De voornaamste voor velen is het thuiswerken. Hoe pak je dit professioneel aan?

Mensgericht ondernemen: is je bedrijf er klaar voor?

Ondernemen met respect voor mens en milieu: hoe pak je het aan? ISO 27501 en ISO 26000 bieden een nuttig referentiekader. Het NBN helpt je op weg.