VCK

Het Vlaams Centrum voor Kwaliteit is een professioneel netwerk van meer dan 200 organisaties die geloven in kwaliteit als hefboom voor groei, performantie en duurzaamheid. Wij brengen mensen samen die het morgen beter willen doen dan vandaag door kennis en communicatie.

Het VCK - DNA:

Ontdek de voordelen van het VCK-netwerk:

Inspiratie: We inspireren jou en je organisatie door goede praktijken en nieuwe ideeën in het streven naar excellentie via digitale content, sessies, benchmarks en de jaarlijkse Quality Day (voorheen het congres).

Netwerken: We bieden je een brede waaier aan netwerkmogelijkheden in verschillende contexten om kennis te maken met collega’s.

Streven naar Excellence: We willen het streven naar excellentie van jouw organisatie zichtbaar maken naar de wereld via o.a. een logo, sociale media, de award en eventueel een deelname aan een inspiratiesessie.

Ik wil meer informatie over het lidmaatschap >>

Deel je kennis

Beschik je over expertise, kennis of tools die je wilt delen met het VCK-netwerk? Neem contact op met kint [at] vck [dot] be (An Kint) voor meer informatie of tel: +32 3 201 14 50.

De weg naar Business Excellence

Streven naar Business Excellence kan gefaciliteerd worden met een EFQM asessement. Ontdek er hier meer over of neem contact op met an [dot] kint [at] vck [dot] be (An Kint).

Neem contact op met ons

Vlaams Centrum voor Kwaliteit vzw
Keizerstraat 20-22
2000 Antwerpen
Btw-nr: BE 0427.931.237
Tel: 03 201 14 50
vck [at] vck [dot] be

Ligging & route
Algemene verkoopsvoorwaarden VCK

Blijf op de hoogte

Volg onze nieuwsupdates via LinkedIn, op Twitter of via Facebook.