Daarom zijn zij lid

Hans PunterHans Punter - Director Quality bij Siemens Industry Software

"Al twee decennia lang ben ik lid van VCK, en met het Kwinta platform enthousiaster dan ooit.  Het is nu super gemakkelijk in te zoomen op het laatste nieuws voor jouw sector waar je ook bent, en om het te delen met de collega’s."

Marianne Tempels - organisatieontwikkeling Stad Gent

"Vooral de open kijk vind ik heel belangrijk. De onderwerpen die aan bod komen geven voeding om op een andere manier naar zaken te kijken. Het netwerk helpt me vooruit. Of je nu in de overheid of in de privé werkt, we kampen met dezelfde problemen en samen kun je oplossingen bespreken."

Sonja Van AckerSonja Van Acker - Quality Manager MIVB

"Lid zijn van VCK betekent voor mij investeren in contacten leggen om ervaringen en ideeën uit te wisselen. Dit is een verrijkende toevoeging aan mijn huidige expertise en ervaring. Ook heb ik, zowel tijdens het jaarlijkse congres als tijdens de Kwinta sessies, boeiende sprekers gehoord die mij nieuwe visies brachten maar ook praktische tips om mee te nemen en direct in de praktijk om te zetten."

Koen Van Roey

Koen Van Roey - Internal Control & Quality Manager, SUEZ

"VCK-Kwinta biedt een ongelofelijk netwerk en is een ontzettende bron van inspiratie. Zelf trek ik steevast naar het congres en de VCK-Kwinta netwerksessies om iets bij te leren en collega's uit het vak te leren kennen. Bovendien heb ik met Kwinta een bron van inspiratie, die ik dagelijks kan raadplegen. VCK-Kwinta is een aanrader voor iedereen die begaan is met kwaliteit en voortdurend verbeteren."

Katelijne Gheysen - Kwaliteitsmanager, Boss Paints 

"Het VCK-Kwinta netwerk zorgt niet alleen zelf voor leuke en interessante topics, maar brengt ook veel kennis en ervaring samen via de leden en biedt de mogelijkheid aan om te netwerken en kennis te delen. Voor starters zoals mezelf waar er nog veel nieuw is, een ideale combinatie. Na de netwerksessie ga ik steevast met inspiratie naar huis!"

Bart Van Eygen - Process Office manager, Aquafin

"Het VCK netwerk vormt voor mij een regelmatige bron van inspiratie:  de behandelde thema’s zijn soms een bevestiging van wat je al wist, soms doen ze jezelf in vraag stellen en soms leveren ze nieuwe ideeën op. Maar vooral geeft het goesting en energie om ’s anderdaags weer aan de slag te gaan en te timmeren aan de weg van de Continue Verbetering die we met Aquafin hebben ingeslaan." 

Ben Barbé – Vice-President Strategy and Business Improvement Management, Janssens Pharmaceutica

"In de eerste plaats is VCK een netwerk van mensen die ongeveer met dezelfde dingen bezig zijn en gelijkaardige dingen proberen te bereiken. Dat op zichzelf geeft al een hoop energie; zeker op dagen dat de dingen niet helemaal lopen zoals je zou willen is het praten met een medestander al voldoende."

Daniel Frickel – Marketing manager, LRQA Belgium

"De nieuwste trends en de ‘best practices’ kom ik te weten via het VCK-netwerk. Het is een echt kennisnetwerk waar direct contact met collega’s een echte hulp is, en een ideale mogelijkheid om creatieve oplossingen uit te wisselen."

Carl Peeters – Zaakvoerder, Centrum voor ProductiviteitsCoaching

"VCK/Kwinta is hét netwerk in Vlaanderen waar mensen, die dagelijks met kwaliteitszorg in hun organisatie bezig zijn, van gedachten kunnen wisselen en ervaringen kunnen delen. Voor mijzelf en de collega’s van CPC is het een barometer om te zien hoe het kwaliteitslandschap in Vlaanderen evolueert."