VCK

Het Vlaams Centrum voor Kwaliteit is een professioneel netwerk van meer dan 200 organisaties die geloven in kwaliteit als hefboom voor groei, performantie en duurzaamheid. Wij brengen mensen samen die het morgen beter willen doen dan vandaag door kennis en communicatie.

Het VCK - DNA:

Ontdek de voordelen van het VCK-netwerk:

Inspiratie: We inspireren jou en je organisatie door goede praktijken en nieuwe ideeën in het streven naar excellentie via digitale content, sessies, benchmarks en de jaarlijkse Quality Day (voorheen het congres).

Netwerken: We bieden je een brede waaier aan netwerkmogelijkheden in verschillende contexten om kennis te maken met collega’s.

Streven naar Excellence: We willen het streven naar excellentie van jouw organisatie zichtbaar maken naar de wereld via o.a. een logo, sociale media, de award en eventueel een deelname aan een inspiratiesessie.

Ik wil meer informatie over het lidmaatschap >>

Deel je kennis

Beschik je over expertise, kennis of tools die je wilt delen met het VCK-netwerk? Neem contact op met kint [at] vck [dot] be (An Kint) voor meer informatie of tel: +32 3 201 14 50.

De weg naar Business Excellence

Streven naar Business Excellence kan gefaciliteerd worden met een EFQM asessement. Ontdek er hier meer over of neem contact op met an [dot] kint [at] vck [dot] be (An Kint).

Kwaliteit bij het VCK

Uiteraard streeft ook het VCK zelf naar de meest kwaliteitsvolle dienstverlening. Zij stellen alles in het werk om waarde te creëren voor heel het VCK netwerk. Dit doen ze met het organiseren van evenementen. meetings, assessements en andere kwaliteits-gebonden activiteiten. 

Indien het toch zou mislopen, stellen we er alles toe in staat om je verder te helpen. Maar, indien we hier toch niet in zouden slagen kan je een klacht indienen bij de %20an [dot] kint [at] vck [dot] be (directeur van het VCK). Deze zal samen met u naar een oplossing zoeken. Mocht het zijn dat ook dit voorstel geen oplossing kan bieden voor uw klacht, dan kan er beroep gedaan worden op een onpartijdige klachtencomissie onder voorzitterschap van louis [dot] vanroyen [at] skynet [dot] be (de voorzitter van het VCK)

Neem contact op met ons

Vlaams Centrum voor Kwaliteit vzw
Molenbergstraat 10, bus 25
2000 Antwerpen
Btw-nr: BE 0427.931.237
Tel: +32 494 76 34 20
an [dot] kint [at] vck [dot] be

Ligging & route
Algemene verkoopsvoorwaarden VCK

Blijf op de hoogte

Volg onze nieuwsupdates via LinkedIn, op Twitter of via Facebook.