Voordelen van het VCK-lidmaatschap

Al je voordelen in één oogopslag*

VCK Quality Day

VCK Quality Talks

VCK Task Forces

VCK Excellence Teams

VCK  Labo’s

Het hoogtepunt van het VCK-jaar. Deze evenementen brengen het netwerk jaarlijks samen rond kwaliteit in al haar aspecten. Er wordt teruggeblikt en vooruitgekeken. Elk jaar is een ontdekking, dus zet deze dagen met stip in je agenda.

Tijdens deze digitale presentaties  doorheen het jaar stellen experten uit het netwerk enkele interessante onderwerpen voor. Als lid ben je uitgenodigd om deel te nemen aan deze Talks en al je vragen te stellen aan de presentatoren

Onze Task Forces brengen leden samen uit alle sectoren om in overleg te gaan over diverse kwaliteitstopics. Elke maand ben je uitgenodigd om deel te nemen aan deze meetings en je ervaringen te delen met het netwerk. 

Deze kleine zelflerende groepen komen 4x per jaar samen om met diverse collega’s uit eenzelfde sector in overleg te gaan. De thema’s worden bepaald door de groep en met scherpe focus worden inzichten en ideeën uitgewisseld.

In de labo’s bespreken we projecten binnen de ledenorganisaties in beperkte kring. Een fantastische manier om je projecten voor te leggen aan externen. Bovendien kan de feedback ze in een nieuw daglicht plaatsen.

VCK Sessies

VCK ledenzone

VCK experten - support

VCK ledenkorting

Waarvoor kan je bij het VCK nog terecht? 

Deze fysieke bedrijfsbezoeken geven een unieke inkijk achter de schermen van de organisatie. Bovendien kom je alles te weten over hun visie op kwaliteit. Een uitgelezen moment om te netwerken met de leden van het VCK. 

Los van onze activiteiten kan je hier terecht voor nieuwe inzichten rond kwaliteit, wanneer het jou uitkomt. Je ontdekt er checklists, tools, methoden, presentaties, video opnames en meer!  

In ons netwerk kan je in contact komen met heel wat experten en consultants. Zit je met vragen en weet je niet meteen bij wie je terecht kan? Wij brengen je graag met hen in contact. 

Naast ledenvoordelen biedt het VCK je nog heel wat korting: Zo geniet je van korting op de EFQM opleidingen en certificatie, korting op het plaatsen van vacatures en volgen van partneropleidingen.

Via het VCK kan je je aan een EFQM traject deelnemen om je te laten  certificeren, deelnemen aan de prominente Business Excellence Award, nieuwe opleidingen ontdekken en nog zoveel meer! 

* Het aanbod en de activiteiten van het VCK zijn onder voorbehoud van wijziging. Voor meer info kan er steeds contact opgenomen worden met thomas [dot] sear [at] vck [dot] be

Kostprijs van het lidmaatschap:

Voor de prijs van je lidmaatschap kan je deelnemen aan alle activiteiten van het VCK netwerk, inclusief de VCK Quality Day. Je hebt eveneens onbeperkt toegang tot de ledenzone met je volledige organisatie. Daarnaast kan je vrij contact opnemen met iedereen binnen het netwerk. 

1.300 euro
( excl. 21% BTW)

Ik wil lid worden

Ik wil meer informatie over het lidmaatschap >>

Ben je een consultant of dienstverlener rond kwaliteit?

Ook jij kan je aansluiten aan ons netwerk! Naast toegang tot alle voordelen van het reguliere lidmaatschap (behalve de labo’s en excellence teams), kan je je ook profileren binnen ons netwerk met jouw aanbod. Neem contact op met An Kint via: an [dot] kint [at] vck [dot] be

Wat zeggen onze leden over hun lidmaatschap?

Heel wat leden binnen het VCK zijn al tientalle jaren verbonden aan het netwerk. Dankzij hun lidmaatschap kwamen ze niet enkel tot nieuwe inzichten, ze legden nieuwe, waardevolle contacten met collega’s over sectoren heen. Hieronder vind je enkele reacties van leden over hun ervaringen met het VCK: